perjantai 22. marraskuuta 2013

Esikoisella alkaa ruokahommat selvästi pelittää. Vaikka uusien ruokien määrät ovat pieniä ja menevät vain muutaman kerran viikossa, on viimeiset 4 ruoka-ainetta sopinut ILMAN ONGELMIA!!! Ihan huikeeta, muistissa on vielä se 3 vuotta kun tilanne oli aivan levällään eikä mikään sopinut kun ei oikeen vahatkaan pelittäneet... Meillä on jääkaapin ovessa lista jonka mukaan anamme tiettynä päivän tiettyjä ruokia jotta nk. rotaatio eli kierrättäminen onnistuu ja totetutuu.








Esikoisen ruokavalio on tällä hetkellä seuraava:

Päivittäin tai lähes päivittäin Esikoinen saa syödä: Maissi, riisi, tattari, porkkana, peruna, poro, nauta, porsas, lehmänmaitotuotteet (ei juomana), mustikka, luumu, banaani, omena, puolukka ja kurkku.

Rotaatitoissa eli 1-2 kertaa viikossa poika saa: kukkakaali, punajuuri, lanttu, pinaatti, päärynä, herneja mansikka

Eli ei meidän mittapuussa ollenkaan hassumpaa!!

Unohdin käydä tänään ostamassa lääkehunajan, sen antaminen olisi tarkoitus aloittaa pikimmiten. Ärsyttää, muistamista on niin paljon.





Astma hänksättää jostain syystä Kuopuksella. Poika on ollut kuin itse piru, käytöongelmat ovat jotain ihan käsittämätöntä kun astma ei ole tasapainossa. Nyt vajaan viikon ventolinekuurin jälkeen on pojalla olo taas helpottanut ja poika alkaa olla oma itsensä.

Kävimme myös fysioterapeutilla kontrolloimassa miten jalkojen jumpat ovat vaikuttaneet lattajalkoihin ja IHME KYLLÄ jalkojen asento on parantunut joten pienikin jumppa on auttanut. Onneksi myös päiväkodissa on asiaan kiinnitetty huomiota joten sielläkin tehty jumppa on kotiinpäin :)

Joulu tuo mukanaan kaikki ihanat jouluherkut. Ja minulle se tietää niiden tekemistä myös pojille. Viime vuonna olin SUPERlaiska enkä jaksanut asiaan juuri panostaa mutta tänä vuonna on tavoiteena ainakin lanttu- ja porkkanalaatikko pojille loihtia :)





ps. lomareissumme tarjoilu onnistui yli odotusten, ruoka oli poikien mieleen ja palvelu loistavaa. TYKKÄÄN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti