perjantai 11. huhtikuuta 2014

Muuten, olenko muistanut kertoa Kuopuksen kuulon huonomisen hoidosta? Mehän kävimme sitten lääkärissä sen asian kanssa terkkarissa. Lekuri halusi vielä kerran konrtollin ja jos poikkeavaa tuloksissa niin laittaa lähetteen eteenpäin korvalääkärille. Noh, niissä oli poikkeavaa edelleen, joten neuvolatäti lupasi laittaa lekurille viestiä että saadaan lähete.

Kuukausi tästä, tämän viikon alussa, kyselin terkkarista onko lähetettä vielä eteenpäin lähtenyt, mutta ei ollut. Hoitaja lupasi laittaa lekurille viestiä ja tänään tarkistin asian niin lähete on lähtenyt. Jännä nähdä milloin päästään seuraavalle lekurille! Vähän mietityttää koko juttu mutta ei onneksi huolestuta koska arjessa poika kuitenkin kuulee. Kyse oli vissiin vain korkeista äänistä.

Kuopuksen peruslimaisuus on helpottanut Duact-lääkkeen myötä. Tähän asti poika on ryystänyt ja räkinyt limaa pois, ilman että on nuhaa tms. Lääkäri näki poskinoteloissa limaa mutta ei tulehduksellista. Nyt lääkkeen myötä ryystäminen on helpottanut ja mukavaa kun poika on siinä mielessä hiljaisempi :D

Ja jännä juttu muuten - pitkästä aikaa poika koko päivän hyvällä tuulella - kas kummaa sadepäivänä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti