lauantai 14. syyskuuta 2013

Ettei arki vaan kävisi tylsäksi..

Kävimme Kuopuksen kanssa fysioterapeutilla lattajalkojen vuoksi. Siitkäin olen hiukan huonoa omaatuntuoa potenut - enhän minä edes moista ollut huomannut mutta poikien serkun kärsittyä samasta ongelmasta, hoksasin meidänkin tarvitsevan ongelmaan apua.

"Lättäjalka tarkoittaa jalkaa, jonka jalkapohjan kaari on matala tai sitä ei ole lainkaan.
Yleensä ihmisillä jalkapöydän kaari on korkea siten, että kantapää, varpaat ja päkiä sekä jalkapohjan ulkoreuna osuvat kävellessä maahan, mutta päkiän ja kantapään välinen kaari on ylempänä. Lättäjalkaisen jalkapohja koskettaa kokonaan maata. Lättäjalkaa pidetään nykyään jalan muodon normaalivarianttina eikä sairautena. Lapsilla on useimmiten lättäjalat 3–5-vuotiaiksi"
   www.wikipedia.org
Rakenteellista vikaa meidän 6 vuotiaalta ei löytynyt, joten saimme mukaan jumppaohjeita kotiin. Joo, ihan kiva että on apua mutta missä vaiheessa minä niitä jaksan ja ehdin harjoituttaa..? Hyvä kohta saada taas Hyvä Äiti- fiilis kun harjoitukset jää tekemättä.

Joku voisi kavahtaa ikävää asennettani. Totuus on kuitenkin se ettei voimani ole tässä allergia-sairaussuossa ole ihan parhaimmillaan. Arki on aika selviytymistä. Mutta parhaani yritän. Tässäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti