keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Päivä on ollut sykyisen sateinen, jopa viileä.

Kuopuksemme kohdalla on aina ollut siirtymävaiheet ja muutokset vaikeita. Ja tähän kuuluu myös sään mukaan pukeutuminen. Kun säät muuttuvat, ei vaatteiden valinta, varsinkaan paksumpiin/pidempiin ole ollut koskaa kivutonta. Hän on tänä syksynä ilmoittanut pukevansa päälleensä shortsit vielä lumenkin tultua.

Ja jotenkin pelkään että aika pitkälle menee ennenkuin pitkät housut puetaan päälle.. Aamuisin on päälle puettu edelleenkin shortsit ja hihaton tai t -paita. Päiväkodissa kyllä laittaa pitkät housut pitkin hampain ulkoiluun, mutta ne vaihtuu taas nopsaan lyhyempiin.

Siinä missä naapurin pojat tulevat viileinä syysaamuina ulos leikkimään takeissa ja ulkohousuissa, meidän pikkuinen huitelee kesävaatteissa. Eikä siinä ole vastaan sanomista vaikka itseään hirvittää.





Mutta kyllä minä mietin tänään kun kaupungilla kävelimme, sateessa ja tuulessa, että mitäköhän ohikulkijat miettivät? Itse lämpimästi pukeutuneena ja vieressä poika jolla ei ole edes pitkähihaista paitaa, takista puhumattakaan!! Olisi tehnyt mieli kertoa kaikille että kassissa on kyllä takki, mutta ei suostu laittamaan sitä päälle. Suureen ääneen kyllä kyselin takista, haluaako sen päälle, että edes joku kuulisi ja ymmärtäisi tilanteen.

Mutta pojalla ei ollut mitään hätää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti