tiistai 19. elokuuta 2014

Eilisen kirjoituksen jälkeen alkoi ihan rintaa puristamaan. Vaikka elämä sairauksien kanssa on edelleen haastavaa ja raskasta, oli Kuopuksen ja Esikoisen ensimmäiset vuodet tosi kamalia. Voisi sanoa että minulta on 4 vuotta (rankkojen raskauksienkin vuoksi) pyyhkiytynyt oikeastaan kokonaan pois. Tuntuu hurjalta muistella noita aikoja.

Se mikä minulta jäi eilisestä kirjoituksesta kokonaan pois, oli meidän hoitava lääkäri. Ilman häntä taival olisi ollut paljon paljon raskaampi kulkea. Menimme samantien yksityiselle koska jo Esikoisen aikana huomasimme ettei kaikkialla otettu allergioitamme tosissaan, koska testeissa ei näy mitään eikä ihottumat olleet pääoireena. Lapsi näytti terveeltä niin ulkoisesti kuin testeissäkin.

Mutta tämä ihana oma lääkärimme uskoi meitä, antoi täyden tukensa ja ammattitaitonsa meille. Ja sitä me tarvitsimme! Neuvolassa ei muuta kuin kauhisteltu tilannetta ja siellä käymiset oli tosi raskaita - kun piti neuvolantätiä lohdutella ettei tämä tilanne nyt maailman loppu ole!

Välillä sitä unohtaa miten erikoiset poikiemme tilanteet loppupelissä on. Silti on harmillista kuulla varsinkin ammattilaisten puolelta vähättelyä ja epäuskoa. Ihan kuin me emme tekisi kaikkeamme että tilannet normalisoituisi, edes vähän kerrallaan. Ihan kuin me huviksemme eläisimme tälläistä elämää! Ja että kyllä, me olemme hoidossa vaikka tilanne on edelleen tämä.

Mutta onni on oma ihana lääkärimme. Ilman häntä olisimme vielä syvemmällä suossa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti