maanantai 11. elokuuta 2014

Koulu alkoi tänään, molemmilla pojilla. Niin Kuopuskin aloitti koulutaipaleen ja päiväkoti maailma on meille taakse jäänyttä elämää. Ensimmäinen koulupäivä sujui pojan mukaan hyvin ja siellä oli kivaa.

Meillä on taas tehty kaikennäköisiä kokeiluja. Esikoinen on ollut ilman Minirin lääkettä jo 1,5kk, joten nyt uskallan sanoa että siitä lääkkeestä on nyt päästy eroon!! Huima juttu!!

Kuopus on syönyt perunaa (ollut ilman sitä oikeastaan koko elämänsä) muutaman, kolmen viikon ajan ilman sen suurempia oireita. Jos on syönyt sitä paljon, useampana päivänä, tulee lieviä suolisto-oireita, muuten homma hallussa!! Katsotaan kuitenkin vielä rauhassa ennen kuin vapautetaan se kouluun.

Kesä oli siinä, nyt on loma loppu vaikka kesä säiden puolesta jatkuukin varmasti. Ampiaisten pistoilta ollaan toistaiseksi lasten kohdalla vältytty, aurinko lapset ovat saaneet senkin edestä. Äiti kateellinen poikien tasaisesta rusketuksesta.

Kuopus on ollut koko kesän ilman paitaa ja voi sitä riemua kun tänään olisi pitänyt pistää aamulla paita päälle kouluun!! Ei tullut mitään - poika yritti muutaman kerran mutta paita yksinkertaisesti ahdisti niin paljon ettei sitä voinut laittaa. Päädyimme ruutupaitaan missä oli napit edessä. Kompromissi oli siis paita mutta napit auki. Oli ilmeisesti ottanut sen pois päältään koulussa koska kertoi ettei saanut ottaa ruokaa ennen kuin haki paidan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti