maanantai 20. toukokuuta 2013

Astma

Kuopuksen astmahoidon tehostaminen todella auttoi pojan oloon, pojan kärttyisyys, lyhyt pinna ja huono olo näyttää siis olleen huonosti hoidetun astma/liian vähäisen astmalääkkeen seurausta. Joka kevät näyttää olevan entistä vaikeampi allergia - ja astmaoireiden vuoksi. Nyt avaavaa lääkettä annetaan pojalle 6 kertaa päivän aikana ja lisäksi peruslääkitys menee tietysti maksimillaan. Ei voi muuta kuin olla pojan puolella ja todeta että hitsi mitä joutuukaan käymään läpi, vain kesän saapumisen vuoksi.

Myös esikoinen on muutamassa päivässä mennyt väsyneeksi kun ei ole ottanut avaavaa lääkäettä niin usein, PEF-arvot oliva aamulla 170 kun terveenä puhaltaa 230-240. Eli ei ihme että sieltäkin puskee kärtty ja väsy läpi. Ei muuta kun lääkettä vaan että jaksaa.

Kuopuksella on huomenna viimeinen toimintaterapian käynti ja ensi viikolla saamme miehen kanssa kuulla mitä terapeutti on mieltä pojastamme. Jännittää.

Murujen hoitaminen on tällä hetkellä tosi vaativaa ja raskasta. Voisin ulkoistaa hoidon, ruuan laiton ja apteekki käynnit vaikka heti, ja keskittyä vain nauttimaan lasten seurasta. Tuntuu että kohtaan lapseni vain sairauksien hoidon merkeissä. Eihän se voi tehdä hyvää lapsille tai minulle??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti