keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Nyt pitänee koputtaa puuta kun sanon että yllättävän hyvin mennyt tämä kevään alku/kevät (kohtahan se kesä on jo täällä). Siinä kun muut valittelevat siitepölyjä, meidän pojat porskuttavat suhteellisen hyväntuulisina ja terveempinä kuin koskaan aikaisemmin keväisin. Toki molemmilla on järeat lääkitykset päällä mutta nekään eivät ole ennen riittäneet. Tänä vuonna riittää!!!! Ihan mieletötä.

Esikoinen kyllä sai nuhakuumeen ja on nyt rohiseva ja ritisevä. Ei kuitenkaan pahasti. On nyt lepäillyt pari päivää ja se näyttää auttaneen. Jotain uutta - osaa pyytää jo itse kiekkoa kun alkaa yskittää. Vau.

Voi vitsi että odotan kesä, loman alkua. Olen poikieni kanssa koko kesän kotona. Ne kiireettömät aamut, rannalla loikoilu, retket ja muut ihanat kesäjutut vaan odottaa meitä!

Kuopus menee kouluun ja Esikoinen kolmannelle luokalle ensi syksynä. Kliseistä, mutta niin se aika vaan todella menee. Vieläkään ei ole vauva/taaperovuosien tuskainen taival pyyhkiytynyt mielestä pois joten nautin tästä ajasta enemmän. Naapurissani on vauva - on välillä pysäyttävää nähdä että vauvatkin voi olla pääsääntöisesti tyytyväisiä ja iloisia eikä juurikaan itkuisia tai kipeitä. Asia mitä minä en ole tai tule koskaan kokemaan omieni kanssa.

Ja hei, Esikoisen vehnä kokeilu jatkuu. Onko kyseessä edes enää kokeilu, en tiedä, mutta niin se poika vaan syö säännöllisesti useamman kerran viikossa vehnää, ilman oireita. Yksi iso afta oli suussa mutta se tuli flunssan kanssa samaan aikaan joten TOIVON sen johtuvan siitä. Ruokakokeiluiden aikaan aftat suussa ei tiedä ollenkaan hyvää. Täytyypä tarkistaa suu taas.

Kuopus sai rakon jalan sisäsyrjään, paikkaan mihin ei yleensä rakkoa saada koska sisäsyrjä nousee ylös. Tulipa taas muistutus lattajaloista ja siitä että niitä pitäisi jumpata. Josko sitä muistaisi iltaisin muutaman jalkajumppa liikkeen tehdä tästä lähtien???!

Myös PEF-puhallukset on olleet ihan onnettoman vähäisiä nykyään. Miten sitä ei muista niitä ottaa, en käsitä. Sen pitäisi olla automaatio niin sen muistaisi. Vaikka joka aamu tai ilta. Onko teillä lukijoilla joku hyvä systeemi millä puhallukset muistaisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti