maanantai 26. toukokuuta 2014

Poikien kevät on päässyt pahenemaan. Esikoisen vointi huononi ensin, nuhakuume vei voinnin aika väsyksi ja astmalääkkeitä meni yli suositusten. Lääkärissä ei kuitenkaan löydetty mitään antibiooteilla hoidettavaa joten mentiin vain oireita lievittävillä lääkkeillä. Onneksi vointi alkoi viikon jälkeen kohentua nopeasti ja nyt vointi on jo todella hyvä. Ihanaa kun toinen paranee ilman ylimääräisiä lääkkeitä.

Kuopuksen kohdalla ei käynyt yhtä hyvin. Samainen nuhakuume alkoi vaatia myös lisää astmalääkkeitä mutta vointi näytti jo pian paremmalta. Sitten alkoi taas alamäki ja eilen vointi oli jo niin huono että mentiin aika nopsaan lääkäriin. Siellä sitten tutkittiin ja todettiin keuhkokuume! Aikamoinen jälkitauti pienelle astmaatikolle. Saimme kuitenkin luvan kotiutua niin että meille kirjoitettiin valmiiksi avoin lähete sairaalaan minne voi sitten tarvittaessa mennä. Nyt tänä aamuna poika on jo hiukan pirteämpi joten toivoa pikaisesta paranemisesta on. Harmi vain että päiväkodin viimeinen viikko meneekin kotona toipuessa ja kevätjuhlakin näyttää menevän ohi suun :(

Kuopuksen maissikokeilu muuten todisti vain sen että poika on sille allerginen. Esikoisen kanssa on ongelmia vehnän kanssa - emme oikein tahdo muista antaa sitä pojalle! :) On myös oma hommansa alkaa etsimään tuotteita mitä voi pojalle antaa. Se vaatii taas vielä tarkempaa perehntymistä hyvin monen uuden tuotteen tuoteselosteeseen. Seuraavaksi ajattelin josko uskaltaisi kokeilla kauraa ja ruista. Hui! :)

Kesäloma koputtelee jo ihan nurkan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti